lørdag 14. september 2013

Dansk folkeparti i Israels tjeneste


Det er ikke uten grunn at det Norske sionistpartiet Frp omtales som søster søsterpartier til bla. Dansk Folkeparti og Sverigedemokrat. Selv om partiene varierer på økonomi og andre detaljer, så står de sammen som en internasjonal front som fremmer sionisme, gir en ubetinget støtte til okkupasjonsmakten Israel, og kjemper mot Israels sterkeste fiende. Muslimer og Islam. La oss ta en nærmere titt på Dansk Folkeparti og se om de heller burde kalle seg Dansk jødefolkeparti.

Dansk Folkeparti synger falsk i SyndagogeDansk Folkeparti poserer med kippa som brukes av ikke-jøder for
eksempel for å vise respekt for jødedommen. En religion som
også sier at de er trekkdyr og undermennesker.
Den 22 Mai 2013 besøkt flere av toppene fra Dansk Folkeparti synagogen i København. Vertskapet var Rabbi Bent Lexner og presidenten i det jødiske samfunnet, Finn Schwarz. Dansk Folkeparti ble representert av parlamentsmedlemmer Kjærsgaard, Skaarup, Martin Henriksen og organisatorisk nestleder Carl Christian Ebbesen. Alle de mannlige DF-ere var til ære for anledningen iført en kippa.

I det siste stortingsvalget markerte flere fremtredende DF-ere seg med pro-israel holdninger. Her gikk Søren Espersen og hans jødiske kone Yvette, Jette Plesner Dali samt den tidligere presidenten i Folkeaksjonen mot nazismen, Finn Rudaizky, til valg på være Israels stemme i parlamentet.


Søren Espersen


Søren Espersen fra Dansk Folkeparti talte på en
zionistiske demonstration til fordel for Israels rett
til å slakte ned og stjele land i fra ikke-jøder.
Dansk Folkepartis utenrikspolitiske talsmann, og det danske Folketinget 2 nestformann Søren Espersen, har aldri lagt skjul på at han er en sionistisk og hans hjerte banker for den jødiske staten Israel. Selv om sionismen er en jødisk politisk/religiøs ideologi så trenger man ikke å være jøde for å være sionister. Man kan la seg lure å tro at Israel er en alliert mot "islamisering", eller man kan være tilhenger av apokalyptisk kristendom så går under navnene kristenzionisme, lekmannsbevegelsen, jøde-kristen, og kristne israelvenner. Eksempler på sionister som ikke er jødisk, den nederlandske politikeren Geert Wilders og den danske Søren Espersens.

At Søren Espersen støttr til Israel, kan være en konsekvens av hans ekteskap med Yvette Espersen, som er jødisk. En logisk sluttning av dette tilsier at Sørens barn ikke vil bli andrerangs borgere under et sionistisk styre, siden barn født av en jødisk mor regnes i følge jødedommen som jøde uansett religiøs tilhørighet. Søren Espersen pleide kontakt med Danske nasjonalsosialister, hans kone Yvette Espersen pleide nære relasjoner med de mest høyreorienterte "nasjonalistiske" sionistene i Danmark. 

Alliansen mellom nasjonalisme/fascister og jødisk sionisme er ikke et nytt fenomen, men noe som kan spores tilbake helt til den italienske republikanske fascistiske Mussolini. Fascist Mussolini hadde mange jødiske sionistiske italienere som tilhengere, og mange av disse var organisert i den sionistiske bevegelsen som hadde begynt å dukket opp i Europa etter 1. verdenskrig. Også Adolf Hitler og Tyske nasjonalsosialister hadde et samarbeid om å selvoppfylle et av jødenes profetier med en jødisk stat i Palestina. Det såkalte løsningen på jødespørsmålet. Dette er et farlig spill. I det ene øyeblikket er du en partner, i det andre blir du beskyldt og dømt for folkemord.


Finn RudaizkyEt valgmaterial utestedet av Rudaizky, sendt til
Danske jøder. Støtt 
Women's International Zionist
Organization, stem Dansk Folkeparti.
Finn Rudaizky er tidligere leder for det jødiske mossaiske trosamfunnet i Danmark , medlem av danske anti-Nazi League , medlem av det danske Rådet for flyktninger, og tidligere medlem av Det internasjonale nettverket mot islamofobi og antisemittisme, og har vært aktiv sosialdemokrat i over 30 år. Nå er han anti-islamist, nasjonalistisk på vegne av Israel, anti-EU, og medlem av Dansk Folkeparti.

 
Etter å ha vært medlem av det Danske Arbeiderpartiet ( sosialdemokratene ) i 37 år og fremmet masseinnvandring, sa Rudaizky opp sitt medlemsskap for fem år siden. På sin hjemmeside Finn Rudaizky , som er jødisk , viser noen av de organisationer av Som Han er , eller har vært medlem.

Medlemskap Organisasjoner fortid og nåtid:
 • Sikandar Malik Siddique
 • Danske Arbeiderpartiet ( sosialdemokratene ) 
 • President i det jødiske samfunnet i Danmark ( Mosaiske Trossamfund ), en religiøs og hovedsaklig sionistiske og marxistisk organisasjon som støtter multikulturalisme, støtter muslimsk innvandring.
 • President i den danske Anti-Nazi League København ( Folkebevegelse mot nazismen) Som ligner den britiske venstreekstreme organisasjonen Searchlight.
 • Medlem av representantskapet i den danske Flyktninghjelpen Agency (Dansk Refugee Council ), som er et "privat" pro-innvandring byrå som stadig angripe danske "høyreorienterte" regjeringers umenneskelige og rasistiske politikk, finansert av UD , EU og FN.
Og for en rekke år var han medlem av som han sier det selv "et nettverk mot islamofobi og antisemittisme". Han spesifiserer ikke nettverket, men kan det være noe annet enn " The Political Council for Coexistence ", stiftet av visepresident av the World Jewish Congress

Her er han i godt selskap med Kamal Qureshi fra den ultra venstreorienterte Sosialistisk Folkeparti ( SF ) og syrisk født politiske opportunistisk (nåværende neo-con allierte) Naser Khader.Dansk jødeparti fremmer jødiske interesser i Danmark på samme 
måte som fremskritt for Israel-partiet gjør i Norge gjør.

Stem dansk...dansk?
Det eneste vi får ut av dette propagandaarket er, jøde, jøde, jødisk, antisemittisme,  israel, kosher, jødisk...


Kilder og ressurser:
http://df-nyt.dk/p77-df-og-soren-espersen-i-israels-tjeneste/
http://blog.balder.org/?p=1106
http://politiken.dk/indland/ECE43409/israel-roser-dansk-folkeparti/
http://nationaldemokraten.dk/dansk-folkeparti-i-synagogen/
http://politiken.dk/politik/ECE814581/df-politiker-misbruger-joedisk-forening/
http://en.wikipedia.org/wiki/Women's_International_Zionist_Organization
http://blog.balder.org/?p=711
http://modkraft.dk/node/9012
http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/455165:Mennesker--Rudaizky-deler-vandene-paa-raadhuset
http://blog.balder.org/?p=455
http://politiken.dk/politik/ECE814520/df-politiker-misbruger-offentlige-midler/

3 kommentarer:

 1. Det er vel slik her også:
  http://www.nrk.no/valg2013/solberg-moter-gjerne-netanyahu-1.11274902

  SvarSlett
  Svar
  1. Tak for det dansk folkeparti er det eneste parti der står op for Israel

   Slett
 2. Hva holder du på med, IU? Gir du totalt faan?

  www.jodeneshender.wordpress.com

  SvarSlett