søndag 6. januar 2013

Jødedommens forhold til avføring


En av de mange særegenhetene ved jødedommen er dens noe bissare forhold til sæd, urin og avføring. Hva kan dette fenomenet gi uttrykk for?
Jødisk rasisme med hint av avføring

Remember my children, that all the Earth must belong to us Jews, and that the Gentiles, being mere excrements of animals, must possess nothing.

— Mayer Amschel Rothschild on his deathbed, 1812

Koking i sæd og avføring som straff

Talmud Folio 57a: He then asked: What is your punishment? He replied: With boiling hot semen. He then went and raised by incantations the sinners of Israel.3  He asked them: Who is in repute in the other world? They replied: Israel. What about joining them? They replied: Seek their welfare, seek not their harm. Whoever touches them touches the apple of his eye. He said: What is your punishment? They replied: With boiling hot excrement, since a Master has said: Whoever mocks at the words of the Sages is punished with boiling hot excrement.


Jehova kaster avføring på nakne jenter

Nahum 3.4 Det er fordi hun har drevet hor, den vakre, trollkyndige horen som slavebandt folkeslag med sitt hor og stammer med sin trolldom. 5 Se, jeg kommer mot deg! sier Herren over hærskarene. Jeg løfter kjolen din over ansiktet på deg og viser deg naken fram for folkeslag, jeg viser din skam til kongeriker.6 Jeg kaster skitt på deg, vanærer deg og viser deg fram.


Jehova kaster avføring på prester


Malaki 2.1 Og nu kommer dette bud til eder, I prester! Dersom I ikke vil høre og ikke legge eder det på hjerte, så I gir mitt navn ære, sier Herren, hærskarenes Gud, så vil jeg sende forbannelsen mot eder og forbanne eders velsignelser; ja, jeg har alt forbannet dem, fordi I ikke legger eder det på hjerte. /  3 Se, jeg forbanner eders ætt og kaster møkk i ansiktet på eder, møkk av eders høitidsoffere; og I skal selv bli kastet op i den. /  4 Da skal I kjenne at jeg har sendt eder dette bud, forat det skal være min pakt med Levi, sier Herren, hærskarenes Gud.

Spise bæsj og drikke urin

Jes 36,12 "Men kommandanten svarte: "Tror du min herre har sendt meg for å si dette bare til din herre og til deg? Nei, det er like mye til mennene som sitter på muren, de som snart må ete sin egen skitt og drikke sitt eget vann, likesom dere."

Byggkaker skal stekes på avføring

Nystekt Ezekielbrød med bajs

I følgende bibelsitat beordrer Jevoha sine tilhengere til å spise byggkaker stekt på menneskemøkk og kumøkk.
Ezekiel 4:12-15: Og du skal spise det som byggkaker. Dem skal du bake det med menneskemøkk foran døynene på folk. Og Herren sa; slik skal Israels barn spise sine urene brød blant hedningene jeg driver dem bort til. Jeg svarte: «Nei, min Herre og Gud, jeg har aldri gjort meg uren. Fra ungdommen av og til nå har jeg aldri spist av selvdøde eller ihjelrevne dyr. Og urent offerkjøtt er aldri kommet inn i min munn.» Så sa han til meg: Se, jeg har gitt deg ku møkk i stedet for menneskets møkk, og du skal forberede ditt brød med dette.

Hvorfor i alle dager ville Jehova eller den jødiske forfatteren at jødene skal spise bæsj?. Et mulig svar kan være at dette dreier seg om en primitiv adferd som har røtter dyrisk instinktivt adferd. Å spise avføring er ikke helt uvanlig i dyreverdenen. Mange hunder spiser avføring foran øynene på folk og eierne deres synes ikke noe særlig om det. Det kan vi alle forstå spesielt når samme hunden i neste øyeblikk gjerne vil ta kontakt med mennesker, ja kanskje slikke dem i ansiktet. Hvorfor driver en del hunder med den høyst uønskede ”sporten”?

En Golden retriever som spiser avføring
Det er ekkelt når hunder spiser avføringen til hester eller andre dyr som harer, ku eller hjort, men det er ikke unormalt eller uforståelig. I disse ekskrementene finnes det nemlig ofte betydelig mengder næring, og i tillegg lukter det godt. (sett fra Jehovas og hundens snute). 

Ofte spiser hunden avføring i fra dyr som den anser som byttedyr. Når hunder spiser avføring fra sin egen art, kan det dreie seg om å fjerne et revirmerke. Når hunder spiser sin egen avføring, kan det ha sine helt spesielle årsaker

Kanskje kan hundens oppvekst ha vært slik at den ikke tør å legge igjen spor etter seg som sin egen avføring. Avføring kan andre hunder oppfatte som markering av revir, man viser sin tilstedeværelse og gjør krav på et område. Enkelte hunder tør ikke det! Slike hunder er gjerne veldig stresset og har neppe et avslappet og godt liv. De har kanskje erfart at det er tryggest å spise opp avføringen etter seg! Da blir det ikke bråk.


Drite og runke på andres eiendom

Femte Mosebok Kapittel 23.12 Du skal ha et bestemt sted utenfor leiren som du kan gå til. 13 Blant redskapene dine skal du ha en spiss stokk. Med den skal du grave en grop når du setter deg der ute, og dekke over avføringen etterpå.14 For Herren din Gud vandrer omkring i leiren din for å berge deg og overgi fiendene til deg. Derfor skal leiren være hellig. Han må ikke se noe usømmelig hos deg, for da vender han seg bort fra deg.

Sier den samme herren som i en annen anledning beordret sine tilhengere å spise bæsj...foran øynene på folk? Men her ser vi igjen relasjoner til revirmerking slik man finner hos dyr som bla. hunder. Når hundens stamfar; ulven skal markere sitt revir bruker den duftkjertler. Den har både kjertler på hodet og på labbene, samt analsekker i rumpa som den bruker for å markere reviret sitt. For en ulveflokk er reviret selve basen i den sosiale organiseringen – hjemmet til ulvefamilien.  Alle ulvene bidrar til å merke reviret kjemisk med avføringen sin . Duftstoffene som overføres fra analkjertlene og over til ulvemøkka, gir ulveflokken en felles kjemisk signatur som blir avsatt der ulven gjør fra seg. Flokken får på en måte en felles kroppslukt. Hver enkelt ulv har også sin egen spesielle kroppslukt. Denne kommer  fra urinen og sekreter fra kjertlene. For dominante (fysisk og/eller mentalt sterke) individer er det viktig å få kunngjort informasjonen om seg selv og spre den. Da er det oftest langs grensene til reviret og på sentrale steder i reviret hvor mange individer møtes ofte, at markeringene er hyppigst. 

Selv om dette bibelsitaten også kan tolkes som motsatt revirmerking mht. at bæsjen skal gjemmes slik som avføringsspisingen nevnt tidligere, er det forbausende at så og si identisk samme adferd er å finne blant den Israelske hær og jødiske settlere som hos ulven nevnt ovenfor.

Jødisk revir-merking i dagens Israel/Palestina


Maler Palestinske vegger med avføring: Menneskerettighetsorganisasjoner som Amnesty International har i årevis skrevet rapporter om palestinernes hverdag under israelsk okkupasjon og fortalt om daglige overgrep begått av israelske soldater. Israelere flest aner ikke hva soldatene egentlig holder på med i de okkuperte områdene, konstaterer Yehuda Shaul til ABC nyheter. 


En kjøter driter ned en vegg
Vendepunktet for ham selv kom da han ble vitne til at medsoldater vandaliserte en palestinsk klinikk, raserte inventaret og griset ned veggene med ekskrementer og skjellsord. 

Folk som statsminister Benjamin sidestiller Israels rett til å okkupere palestinerne, med Israels rett til å eksistere. Dette er ikke sionisme. Dersom sionisme er å ta friheten fra et helt folk, så er jeg en antisionist, sier han.
 • Les hele artikkelen "Israelske soldater nekter å tie" her

Kaster bleier og døde rotter på palestinerne: Midt i gamlebyen i Hebron bor flere hundre palestinere tett på de israelske bosettere i Avraham Avinu. En bosetning som regnes som et av de mest fanatiske av alle bosettermiljøer i Israel. Over de trange gatene i området har palestinerne satt opp nettinggjerder for å hindre at tingene som kastes ned treffer noe av dem som går under. Det blir kastet både vaskevann, blekemiddel, døde rotter, bleier og urin. Oppe på nettingen ligger det fortsatt tomflasker og skitne bleier. Alt kastet ut av vinduene i husene i den israelske bosetningen over en lang periode.
  Over de trange smugene i Hebron er det satt opp nettinggjerder
  for 
  å hindre søppel og revirmerking fra settlere.Foto: AFP
 • Les hele artikkelen "Kaster bleier og døde rotter på palestinere" her
 • Les også: Tømmer kloakk på palestinernes oliventrær


Diverse bilder av revir-merking med avføring og urin

En bøtte full av avføring lagt igjen av israelske soldater på et
tak i det Palestinske området Hebron. Bøtter som dette blir
rutinemessig tømt av IDF i Palestinske vanntanker.

Nok en bøtte full av IDF avføring på taket til Dr. Zahdeh
I den korte dokumentarfilmen "Hebron: City Without Mercy" fra 1999-2000 dokumenteres den sinnsforvirrede adferden til IDF. Filmen viser israelske soldatene urinerer på flasker og tilby dette til palestinerne og sier det er cola. Israelske soldatene ringer hverandres fra hustakene til palestinere midten på natten for å planlegge revir-aksjoner som bla. Da da IDF soldater urinere i vannbeholderen til en palestinsk familien.


Et revir-merket palestinsk hustak. Urin og avføring fra IDF.
En Palestinsk blogger forteller at hun måtte sette en kanne på balkong sin for å samle opp urin fra israelske soldater som dryppet fra militære minifortet på taket. IDF samler ofte opp urinen sin dagesvis i flasker for et par dager, og vente til palestinere henger ut klær til tørk. Da skvetter de urin på klærne deres.Kilder:

Halldórr ókristni 06.01.2013

11 kommentarer:

 1. Ha ha, kjempebra!

  Mer: http://carolynyeager.net/fifth-diamond-special-jewel-genre-holocaust-horror-stories

  Masse bæsjehistorier fra gullgruven Nizkor: http://tiny.cc/dp6iqw

  Husker da jeg så en av mine første Woody Allen-filmer. Jeg skjønte ikke helt hvorfor det var et slikt fokus på bæsjing (en sekvens i filmen gikk på at noen hadde bundet noen fast til en seng og bæsjet på vedkommende). Men i dag skjønner jeg det. Jøder elsker bæsj.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg vet ikke hva jeg skal si om dette her.

   Hadde det vært en hollywood film ville jeg nok ha dradd på smilebåndet, men dette er real shit. Hva hadde vi gjort om vi hadde blitt invadert av fulle russere som bygget militære fort på hustakene våre for så å drite ned hele huset?

   Jeg får faktisk ikke til å le. Jeg blir regelrett kvalm og målløs.

   Men å si at jøder elsker bæsj er vell å trekke det litt langt?
   Joda, jødedommen inneholder en slags primitiv instinktstyrt bæsjefetish og hellig bæsjeangst, men om disse sitatene og den jødiske revirmerkingen hadde vært represantiv for de fleste som definerer seg som jøde, så ville jeg tro at vi hadde sett litt mere av det. Men at det har satt sine spor som bla. i "kunst" kan godt hende. Men slik jeg oppfatter det så er revirmerking med avføring og urin ganske utbredt i IDF og hos jødiske settlere i Palestina.

   Slett
  2. Jeg mener vi snakker om en bedrevet rase. Jeg aner ikke hvor lenge jødene har vært slik og hvordan det begynte, men det må stoppes. Vi kan se den samme innflytelsen i vår media i dag: stadig mer tiss og bæsj og æsj og sykelighet. Tror dette kommer fra jødene. Hollywoodfilmer... i dag er såkalte "komedier" så fulle av tiss og bæsj og spy og æsj at det går ikke å se på. Jødene (som styrer Hollywood + spiller i filmene) har gått helt av hengslene.

   Jeg ser rett og slett på dette som mental og åndelig sykdom. Kuren er White Power skuremiddel. :)

   Amerikanske general Patton obeserverte (1945-46, etter krigens slutt i Tyskland):

   ......Storparten av jødene som svermet rundt om i Tyskland rett etter krigen kom fra Polen eller Russland, og Patton ble sjokkert av deres personlige kroppshygiene, eller snarere mangel på sådan, som han så på som utrolig usivilisert.

   Han ble fylt med avsky av deres oppførsel i leirene for fordrevne personer (DPs - Displaced Persons) amerikanerne bygde for dem, og enda mer av måten de oppførte seg på når de fikk bo i tyske sykehus og private hjem. Med skrekk observerte han at "disse menneskene forstår ikke engang toaletter og nekter å bruke dem for annet enn søppelkasser for hermetikkbokser og avfall. ... De nekter, der det er snakk om det, å bruke latriner - de foretrekker å gjøre fra seg på gulvet."

   Han beskrev en slik leir i sin dagbok:

   "Der ... selv om det fins nok plass, så klynget jødene seg sammen til en forskrekkende grad, og i praktisk talt hvert eneste rom var det en haug med søppel i et hjørne som også ble brukt som latrine. Jødene kunne bare bli overtalt til å frastå fra sine avskyelige vaner ved å true med å slå til dem med geværkolber. Selvsagt vet jeg at uttrykket "Israels tapte stammer" refererer til stammene som forsvant - og ikke til Judeas stamme som disse jævlene kommer fra, men uansett, i min mening er dette også en fortapt stamme - fortapt hva anstendighet angår."

   Slett
 2. Jeg er ikke enig i at jøder er en egen rase av den enkle grunn at folkeslag-ene og rasen/e (det finnes både hvite og sorte jøder) eksisterte lenge før jødedommen ble påtenkt. Da de var i Egypt (stamfedrene til de som fant opp jødedommen), så dyrket de Seth og Amun-RA.

  Så har vi eksempelvis hvite etniske norske kristensionister. Vell, de dyrker ikke bæsj slik som enkelte yttergående sionistiske jøder, men det de dyrker er den ultimate destruksjonen (harmageddon)hvor "de utvalgte" skal rykke opp, mens de gjenværende skal leve under den nye messiahs regime. Litt som jødedommen og Islam. Jeg anser ikke dette som noe religion men derimot en pervers og destruktiv parodi på religion, og en lapskaus av diagnoser. Betyr det at de nordiske genene og arabiske er dårlige fordi de lar seg sykeliggjøres av kristensionisme og islamisme?

  Når det gjelder bæsjefetish så lurer jeg på om det skyldes dyriske urinstinkt, da det ligner meget på revrmerking eller det å gjemme sin egen duft i eget revir i form av å spise bæsj eller grave den ned på tomten til naboen. Om dette er riktig så snakker man ikke om en psykisk sykdom, men primitive drifter og underutvikling. Men en lege ville nok ha definert det som coprophilia.

  coprophilia /cop·ro·phil·ia/ (kop″ro-fil´e-ah) an absorbing interest in feces or filth, particularly a paraphilia in which sexual arousal or activity is linked to feces.coprophil´iccoprophil´iac
  http://medical-dictionary.thefreedictionary.com/Fecophilia

  Du siterer Patton:

  "praktisk talt hvert eneste rom var det en haug med søppel i et hjørne som også ble brukt som latrine."

  -Dette er identisk med bildene fra det palestinske hustaket, men er det sant?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg skulle tro det. Det fins flere lignende historier fra den tiden.

   Om jøder er en egen rase: Vel, de mener å ha påvist dette gjennom egen DNA-forskning: http://www.youtube.com/watch?v=TDDI0TwfG8A

   Det fins også lignende videoer som er litt lengre.

   Slett
  2. At jøder er en rase strider imot flere naturlover og sund fornuft.

   1. At jøder og enkelte andre grupperinger forsøker å definere jøder som en rase og ikke som en religion er ikke noe nytt, men viste du at zionist world congress tidlig på 1900-tallet tok til order for å omdefinere jøder fra å være en religion til å være en rase for å forhindre assimilering?

   2. Jødedom er en blodsreligion og ikke en rase(religion). Man kan konvertere til jødedom, og barn født av en jødinne er i følge jødedommen en jøde. Dette forklarer også likheter ved dna og gener, og dette i tillegg til at jødedommen har globale trosettninger forklarer også hvorfor jøder er multi-etniske slik som feks. kristne og muslimer.

   3. Om du skulle ha en jødisk mor og fnyser av jødedommen. Hvordan kan du da være jøde når du ikke er av jødisk tro og heller ikke forholder deg til jødiske regler? Om ikke-jøder aksepterer denne definasjonen, så er de i grunn skap-jøder selv.

   4. Jødedommen må etter all sannsynlighet blitt startet av enkeltpersoner i en stamme i midtøsten. Vi vet at andre stammer også har identisk eller tilsvarende dna og gener, da semitt gjerne har 2 betydninger. Etterkommere av den mytologiske tegneserifiguren Abraham eller "en fra midtøsten". Begge definasjonene bygger på en tankefeil, da den første er hollywood, mens den den sistnevnte omdefinerer folkegrupper med tilbakevirkende kraft.
   http://no.wikipedia.org/wiki/Semitter

   Ble plutselig alle de hedenske stammene genetiske jøder og semitter i det øyeblikk enkeltpersoner fra en annen stamme fant opp jødedommen?

   5. Om man alikevell godtar den jødiske definasjonen som proklamerer at man er jøde om man er født av en jødisk mor...til tross for at man ikke tror på jødedommen. Hva skiller den definasjonen fra: "Man er norsk så lenge man bor innenfor riksgrensen og har norsk pass."?
   Begge deler er en tankefeil.

   6. I tillegg har vi sorte etiopiske jøder. Kan en rase være multietnisk? Er ikke det i seg selv en selvmotsigelse?

   7. Hyksosene identifiseres å være en muliti-etnisk gruppe som senere opprettet jødedommen etter de ble kastet ut av egypt. Hyksosene dyrket hedenske guder og har aldri hørt om jødedom. Kan en multi-etnisk gruppe som aldri har hørt om jødedom defineres som jøder?

   8. Før de (hyksosene)dro til egypt var de kjent som hurrianere som også på denne tiden var en hedensk multi-etnisk gruppe. Igjen, kan en rase være multi-etnisk?

   Slett
 3. Man kommer vel ikke utenom Freud og hans anale stadium i et barns oppvekst. I mine yngre dager var dette med et analt stadium hos barn, det absolutt mest uforståelige hos Freud, selv om resten var dumt det og.

  Ikke før jeg forsto at jøder ikke er normale, og at de har et sykt fokus på avføring, falt bitene på plass.

  SvarSlett
  Svar
  1. Når det gjelder Freud så er jeg faktisk enig i en del av det jeg har lest. At det er en anal fase kan nok stemme, selv om mye at teoriene kan stemme individuelt, og i noen tilfeller være helt feil. Men skal man tro Freud, så skyldes denne bakrusen av den anale fase hos IDF selve jødedommen og dens forhold til ekskrementer.

   ANAL-RETENTIV:
   I ekstreme tilfeller kan den analt-retentive ifølge Freud vise tegn på anal sadisme, som betyr at man har et behov for å påføre andre mennesker ubehag ved metoder utarbeidet i den anale fasen (for eksempel relatert til perfeksjonisme eller stahet). Årsaken til den sadistiske oppførselen antas å være strenge straffer under pottetreningen, som gjør at personen begynner å finne det tilfredsstillende å plage andre.
   http://snl.no/anal-karakteren

   For all del ikke la Jehova se bæsjen din!

   "Femte Mosebok Kapittel 23.12 Du skal ha et bestemt sted utenfor leiren som du kan gå til. 13 Blant redskapene dine skal du ha en spiss stokk. Med den skal du grave en grop når du setter deg der ute, og dekke over avføringen etterpå.14 For Herren din Gud vandrer omkring i leiren din for å berge deg og overgi fiendene til deg. Derfor skal leiren være hellig. Han må ikke se noe usømmelig hos deg, for da vender han seg bort fra deg"

   Dette med adferd relatert pottetrening vet jeg ingenting om, men ser imidlertid en klar link mellom anal-sadistisk religion og anal-karakter.

   Slett
 4. Da er vi uenig, og jeg kommer aldri til å finne ut om du har rett eller ikke, da jeg har sluttet å lese hva guru-jøder skriver for lenge siden, og det innbefatter Freud. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har i grunn ikke lest så mye Freud at jeg kan vurdere han som person. Men jeg avfeier ikke hans teorier på bakgrunn av hans gener, men vurderer dem etter egen dømmekraft. Men er du uenig i at hans beskrivelse av anal-sadisme kan gi svar på hvorfor jøder markerer revir med avføring og bruker avføring i psykologisk krigføring?

   Kan også Freuds psyko-fekale teorien ha røtter i det samme som IDFs anal-sadisme? Selve jødedommen?

   Men noe du kanskje ikke er klar over er at det meste at politisk/religiøs propaganda, og produkt propaganda er basert på Freud familiens psykoanalyse. Jeg sier ikke at det er bra og riktig, men jeg konstaterer at det er slik. Dette er også forklaringen på hvorfor politisk retorikk og produktreklame stort sett er hjernedød innholdslød fjas og føleri med lite fokus på den informasjonen vi trenger for å ta en høvelig vurdering. Hvorfor er det slik og hvorfor godtar vi det?

   Hele bak den moderne propagandaen (freud) hviler på at mennesker er irrasjonelle av natur og må styres og manipuleres til ønsket adferd og vilje. Jeg er ikke enig i dette, men ser utvilsomt at når folk blir behandlet som irrasjonelle dyr både av myndigheter og produsenter, så gjør det skade på mentaliteten og selvbildet hos folket. Man får nesten en apatisk massesuggesjon som igjen er lettere manipulere enn sterke individer.

   Har du lest disse:

   http://ideologiskuren.blogspot.no/2012/09/the-century-of-self.html
   http://ideologiskuren.blogspot.no/2012/09/gatene-er-fylt-med-massesuggesjon.html

   Slett
 5. Jeg avfeier ikke Freuds teorier på grunn av hans gener, jeg avfeier de fordi de ikke er riktige. I steden for å lese Freud eller andre jødiske guruer, så kan man lese moderne psykologi basert på evolusjonær teori.

  Freud snakker blant annet om projeksjon, hvor man bruker seg selv til å forstå andre. Denne delen er korrekt, men nå var ikke Freud den første eller den siste til å påpeke det, så det er en mengde andre man kan lese i stede.

  For å si det slikt, et folkeslag som samles hver lørdag for å dyrke sitt hat mot ikke-jøder, vil naturligvis projisere dette hatet, slik at de blir overbevist om at ikke-jøder hater dem. Du behøver ikke å vite akkurat hvordan dette hatet arter seg for å forstå at det er noe sykt, og at du ikke kan behandle slike folk som om de skulle være normale, friske mennesker.

  Når det gjelder dagens propagandasamfunn, så kan man prøve å forklare hvorfor det er slik og hvor teoriene kan komme fra, eller man kan lage motpropaganda som ødelegger motstanderens propaganda, og spre denne. Jeg har valgt det siste, da multikulti propagandaen er blitt så dum, og fylt med indre motsetninger, at den står laglig til for hugg.

  Ta et kjernepunkt som dagens masseinnvandring. Man kan her konsentrere seg om voldtekter, innvandrerkriminalitet, jøder, politisk korrekthet, kulturmarxisme, osv, eller man kan konsentrere seg om at masseinnvandringen til hvite land og kun hvite land, er et folkemord på hvite.

  Får man først folk til å forstå at det ER et folkemord de anti-hvite forsøker på, og at et folkemord på hvite blir resultatet hvis innvandringen, integreringen og assimileringen ikke stoppes, så kommer jødenes rolle frem av seg selv.

  SvarSlett