torsdag 23. august 2012

Krig i Europa

Mange hevder at Anders Breivik i virkeligheten utførte ordrer gitt av Mossad for å straffe det Palestina-elskende, Marxist-styrte Norge.

Krig i Europa: Del I - Hvem tjener på det?

Først og fremst for å skape en falsk fane som misfornøyde høyreekstreme kunne samles under og at det Breivik gjorde var en såkalt "Falsk flagg"-operasjon. Hans erklæring (manifest) er veldig lang, på noe rundt 1.500 sider, og han er grundig i både hva han sier og hva han ikke sier. Det er noen kjensgjerninger der som ikke virker logiske for meg. Hvordan kan han nevne alle problemene som forskjellige jøder har skapt for oss gjennom tidene og likevel unngå å nevne selv en av dem med et eneste ord i erklæringen sin? Han angriper symptomene Europa lider under, men ikke årsaken til sykdommen. 

I tillegg er han en Frimurer og det gir i alle fall ingen mening overhodet. Frimureriet er internasjonal jødedom på sitt verste; de arbeider også for å bryte ned alle nasjoner på jorden og å bygge et globalt hebraisk tempel. Vi skal alle gjøres til slaver under Jødenes og deres tjenere, Frimurernes, vilje. Vel, det forklarer i alle fall hvorfor han ikke sier et ord om skaperne av de forskjellige religionene og ideologiene som nå settes opp til krig mot hverandre. 

Breivik er også kristen og på en måte gir det mening, men hvorfor gir det så mening? Jødene skapte kristendommen som en religion for ikke-jøder slik at de også kunne dyrke deres egen hebraiske falske "Gud". Hensikten var at de uregjerlige hedenske europeerne ville bli tjenere og kraftfulle redskaper for jødene. Hvorvidt jødene skapte Islam også eller de bare så en mulighet dukke opp da Islam ble skapt vet vi ikke, men vi vet at jødene alltid har skapt konflikter mellom disse to religionene og fremdeles gjør det. Når de kristne blir for sterke støtter jødene muslimene for å svekke de kristne og når muslimene blir for sterke støtter jødene de kristne for å svekke muslimene. De støtter også ofte begge sider samtidig hvis de begge blir for sterke og de gjør det ofte i hemmelighet. De kristne dreper da muslimer og omvendt mens jødene ler trygt i bakgrunnen og tjener godt på det hele. 

Anders Breivik gikk enten rett i fellen deres, slik så mange kristne har gjort det i fortiden og fremdeles gjør, eller han arbeider for jødene med full viten. Mange kristne har gjort det tidligere og gjør det fremdeles. Mine damer og herrer, kristne og muslimer er kun kanonføde for jødene og deres målsetting om å gjøre oss alle til slaver under deres styre.
Det Anders Breivik sier er for det meste sant alt sammen bortsett fra det han ikke sier. Han forteller oss ikke at jødene er årsaken til alle disse problemene og at jødene skapte dem for å skade oss alle. Alt vi trenger å gjøre for å gjøre denne voldshandlingen til vår fordel er å gjøre det klart for alle at jødene skapte marxismen, feminismen, kristendommen (trenger jeg å fortelle deg at st. Paul var en jøde som opprinnelig het Saul fra Tarsus?), såkalt psykologi, ågerutlåning av penger, hippibevegelsen og alle andre ideologier og bevegelser som har til mål å ødelegge alle Europas nasjoner. Bak hver eneste av disse bevegelsene vil du finne en jøde (eller også noen ganger en Frimurer). 

Hvordan kunne du klare å utelate dette, Anders Breivik? 

Vet du at du i virkeligheten, Anders Breivik, arbeider for jødene med å samle alle høyre-ekstremistene under det falske flagget ditt? Forstår du at hensikten er å flytte fokus fra Europas jødiske fiender over på noe annet? Eller vet du kanskje ikke i det hele tatt at du har blitt brukt av ondskapsfulle jøder?
Så nå dreper ikke bare kristne muslimer og omvendt, men nå skal også høyreekstreme forventes å drepe venstreekstreme og omvendt? Er det planen din, Anders Breivik? Gjorde du dette for å rekruttere selv de høyreekstreme til å slåss for jødene? 

Hvem tjener så på dette? Israel gjør! Jødene gjør! Ingen del av vår handlingskraft vil bli rettet mot dem hvor den burde blitt rettet. Vi vil fra nå av i stedet bekjempe hverandre mens jødene forsvinner i bakgrunnen, ut av rampelyset hvor de tjener seg rike på vår lidelse mens de i hemmelighet strammer slavelenkene rundt håndleddene og anklene våre.
Og, mens vi er inne på det, virkelige nasjonalister dreper ikke sitt eget folks ungdom, selv om noen prøver å hjernevaske dem, slik AUF gjorde det. De var ennå ikke marxistiske ekstremister; de var fremdeles bare ungdommer. 

Varg Vikernes
Bergen, den 24. juli 2011.


Krig i Europa: Del 2 - Antirasismens pris 


Dette er et svar til Grethe Bøe-Waal, som den 21. april 2012 kom med en kronikk i Aftenposten under tittelen Rasismens pris. Hun snakker om sin adopterte venn av asiatisk opphav som ifølge henne ble drevet til selvmord av rasismen han ble utsatt for i Norge. Hun snakker om at rasistene er ansvarlige for det deres ord utløser.

Som nordmann reagerer jeg sterkt på det hun sier, og jeg etterlyser hos henne og andre som henne en bedre forståelse for virkeligheten. Det er ikke rasistene som er problemet når nordmenn adopterer eller på annen måte innfører mennesker av en annen rase til vårt land. Problemet er "anti-rasistenes" manglende forståelse for at vi faktisk har et mangfold her på denne planeten som ikke bare bestående av ulike dyreraser og dyrearter, men også ulike menneskeraser og t. o. m. ulike menneskearter (se www.atala.fr for vitenskapelig bevis på det)! Tar man en titt på naturen ser man at de ulike rasene og artene ikke blander seg; det er bare dyreraser som har fått sine naturlige instinkter ødelagt av avl og temming, og i svært sjeldne tilfeller også ville dyr som ikke har noe alternativ (som dyr i fangenskap), som blander seg med andre raser eller arter. Tar man f. eks. en hund og plasserer den blant ulver vil ulvene drepe den umiddelbart. Det er slik naturen er, enten man liker det eller ei. "Anti-rasistene" liker det ikke, av ulike årsaker, men å angripe rasistene fordi de er slik naturen vil at de skal være er helt søkt.

Det er ikke ulvene som er forskrudde og som må omskoleres når de dreper hunden som prøver å leve blant dem. Det er de som plasserte hunden blant ulvene som trenger omskolering! På samme måte er det ikke rasistene som må omskoleres når de reagerer naturlig negativt når de ser et menneske av en annen rase og/eller art iblant dem. Det er de som trodde at dette fremmede mennesket kunne leve blant oss som trenger omskolering. Vi kan ikke gjøre noe annet med naturlovene enn å forsøke å tilpasse oss etter dem. Vi kan ikke tilpasse naturlovene etter våre egne forskrudde ideologier og ideer.

Jeg beklager, frøken Bøe-Waal og andre, men hadde ikke "anti-rasismens" forkjempere spredd sine løgner i Norge og ellers i den europeiske verden så hadde ikke vi hatt alle de problemene som vi har i dag med rasisme. Adoptivforeldre er neppe "onde" eller vil sine adoptivbarn vondt, men selv ikke de aller mest egoistiske av dem hadde gjerne adoptert rasefremmede barn om de forstod disse naturlovene og konsekvensene av dem, og de forstår ikke dette fordi de har blitt villedet av den massive løgn-propagandaen vi alle utsettes for daglig i skole, media, reklame og annet i forhold til det "multikulturelle" samfunnets innbilte fortreffeligheter.

Det du også glemmer, frøken Bøe-Waal, er alle de norske ofrene for "anti-rasistenes" massive import av rasefremmede til vårt land. I Oslo blir allerede norske barn utsatt for den samme rasismen, og blir skjelt ut for å være hvit, blir banket opp for sin hudfarge og lider daglig, men da i sitt eget hjemland, fordi de er i ferd med å bli et mindretall. Husk at selv om ulver dreper en hund om den prøver å leve blant dem så vil hundene drepe ulvene om de bare blir mange nok. Er ikke det da naturlig at vi nordmenn reagerer på at vi er i ferd med å bli ertsattet i vårt eget land? Om dette skjer innen 5 år som Breivik mener eller om 16 år som SSB mener – eller om 100 år for den saks skyld – spiller ingen rolle; det er feil at vi noensinne lar det skje! Vi har også rett til å leve, og vi vil gjerne leve i vårt eget fedreland – og vi har snart ikke noe sted hvor vi kan flykte heller, uten at "hundene" er i overtall uansett hvor vi havner og dermed blir utsatt for deres rasisme. Dere – "anti-rasistene" – har snart ødelagt alle våre land med massiv innvandring. Hvor skal vi leve da, uten at vi skal bli utsatt for rasisme? Hvor skal mine blonde barn leve om 60 år uten å bli utsatt for rasisme? Hvor skal mine barnebarn leve? Hvorfor bryr du deg bare om fargede som utsettes for rasisme, men samtidig jobber aktivt for at de av din egen rase skal bli utsatt for det? Ser du ikke galskapen i dette?

Prøv å trenge et dyr opp i et hjørne, så skal du se hva som skjer. Bli ikke overrasket når det angriper deg. Vi mennesker er også dyr. Anders Breivik handlet på innstinkt, fordi dere hadde trengt ham opp i et hjørne. Dere kan faktisk takke dere selv for at han drepte noen av dere "anti-rasister". Dere har trengt deres eget folk opp i et hjørne. Som Breivik også sier og vet vil bare flere og flere av individene i de Europeiske folkene dere har trengt opp i et hjørne reagere med aggresjon. Til slutt vil store grupper gjøre opprør. Kanskje hele folk. Fremtiden er ikke lys. Blodbadet vil komme – og det er alt dere selvhatende "anti-rasisters" feil, og deres bakmenns feil. Husk at dere "anti-rasister" er også ansvarlige for det deres ord utløser.

Siden dere viser slik total forakt for naturen og dens lover, hvorfor ikke dikte opp en ideologi som også nekter på gravitasjonens eksistens, så kan dere alle hoppe utfor et stup og i alle fall ikke plage noen andre i det dere knuses mot steinene under? Da kan du, frøken Bøe-Waal, lære deg de syv virkelig forløsende ordene: "Do you want to fly with me?", som du kan si til andre "anti-rasister" før dere befrir oss andre fra deres galskap. Da hadde i hvert fall ingen uskyldige blitt drevet til selvmord, voldatt av rasefremmede, knivstukket på trikken av negre, banket opp for sin hudfarge eller på annen måte blitt utsatt for en rasekonflikt som de ikke burde ha blitt utsatt for. La hundene leve der de hører hjemme, så kan ulvene leve der de hører hjemme. Alle vil leve godt, om de bare holder seg til sitt og sine egne. 

Varg Vikernes
Forfatter, skribent og musiker.
Bergen 21.04.2012