lørdag 17. november 2012

Anonymous erklærer krig mot zionismen

Hackergruppen vasler ødeleggelse av Israel-lobbyen nettsider og sier USAs utenrikspolitikk styres av israelske interesser. Den internasjonal hacker-gruppen Anonymous la ut en video denne uken samtidig med den årlige America Israel Politisk Action Committee politikk Conference i Washington, og lovte at AIPAC skal få betale for sine forbrytelser.

Fra videoen:
"For noen få uker siden erklært vi vår korstog mot regjeringen i Israel og alle som støtter dem i for deres krigspropaganda, forbrytelser mot menneskeheten og systematiske folkemord og utvisning av minoriteter. Vår regjerings utenrikspolitikk har ingen suverenitet og lojalitet til Amerika. Dens suverenitet nå til Israel. AIPAC er nå vår fiende. Vi ber om en okkupasjon av AIPAC og ødeleggelse av deres nettsider. De skal få betale for sine forbrytelser."
Anonymouse om zions vise protokoller:
We are gentiles
We are legion
We do not forgive
We do not forget
Expect us


Halldórr ókristni 17.11.2012

3 kommentarer:

 1. Heisann Halldór!

  Bra bra. Jeg blir dog veldig overrasket over dette - for det virker ikke "typisk" Anonymous å være anti-zio. Det er gjerne en liten fraksjon av Anonymous som gjorde dette?

  SvarSlett
 2. Nei jeg tror heller ikke dette utgjør massen av Anonymous. Men om man plasserer Anonymous politisk, så ligger de til venstre for den vanlige høyre/venstreblokken, selv om jeg vil nøle med å definere dem som kommunister. Israel styres av en politikk som er langt til høyre for Tysk nasjonalsosialisme, så ut i fra det ser jeg ikke bort i fra at massen av Anonymous er potensielle anti-sionister eller anti-sionister. Men dette er spekulasjoner i fra min side.

  Uansett et meget positivt tiltak når "Palestinavenn nr. 1" Norge har bestemt seg for å definere de jødiske militantenes overfall på Palestina som forsvar, i frykt for å få en ny militant Israelvenn på døren. Feigt og hyklerisk. For om de pågående angrepene av militante sionistiske hellige krigere skal defineres som forsvar, så vil Breiviks aksjon på Utøya også ut i fra samme logikk defineres som forsvar. Breivik ville utrydde den politiske elite, militante jøder gjør det nå i Palestina, Breivik hadde media på listen over mål, militante jøder angriper mediehus i Palestina. Når Espen Barth Eide forsvarer terrorangrepene mot Palestina ved "Israel har rett til å forsvare seg", så rettferdiggjør han ikke bare Breiviks handlinger i samme åndedrag, men han siterer det kristne sionistiske troskapsed:

  BETYDNINGEN AV KONGRESS RESOLUSJONENE
  5. Israel har den klare og juridiske rett til å forsvare seg.

  SvarSlett
 3. ...Og dermed både pisser og onanerer han på graven til AUF-erene.
  http://www.vg.no/uploaded/image/bilderigg/2011/07/21/1311267382157_327.jpg

  AUF-erene burde brutt ut og stiftet et eget parti. Deres idealisme står i sterk kontrast til partiets praksis.

  SvarSlett